Hvor vanskelig kan det være å stå opp om morgenen?

“Den trøtte mann” hadde sin første fremvisning i Nord-Norge på onsdag. Olav (10) og Phillip (10) ble imponert over forestillingen.

Fornøyde: Fra venstre Bernard Lande Mortensen (8), Thormod Lande Mortensen (6), Phillip Stokkan Lunde (10) og Olav Lande Mortensen (10) ble imponert over forestillingen. 

nyheter

“I en liten leilighet står en seng. En vekkerklokke ringer. En arm famler seg ut av dyna og stopper ringingen. Ei ny klokke ringer, nede i en skuff. Dette er starten på en historie om en mann som ikke klarer å stå opp om morgenen.” skriver Festspillene i Nord-Norge.

Siden premieren i 2019 har familieforestillingen “Den trøtte mann” blitt en stor suksess. På onsdag ble den for første gang satt opp i Nord-Norge. Forestillingen gir et glimt av den strevsomme hverdagen til en mann som ikke klarer å våkne.