Tom Einar fører valgkamp med Aps 100-dagersplan i lomma

Arbeiderpartiet lanserer torsdag hvilke endringer de vil gjøre dersom de kommer til makta etter valget. Flere av punktene ligger nært hjertet til harstadværingen Tom Einar Karlsen, som kan komme på Stortinget om alt klaffer.

VALGKLAR: Tom Einar Karlsen er Arbeiderpartiets tredjekandidat til stortingsvalget. Flere av sakene som Ap lanserer i sin hundredagersplan ligger hans hjerte nært.  

nyheter

Karlsen har tredjeplassen på Arbeiderpartiets valgliste i Troms. Foreløpig ser det ut til at kampen om den andre av fem stortingsplasser fra fylket står mellom Senterpartiet og Aps andrekandidater. En kan dermed tro at det kun er en teoretisk mulighet for at tredjekandidat Karlsen havner på tinget.


Disse fire politikerne kjemper om to Stortingsplasser: - Det blir en thriller

Det ligger an til å bli to ulike kamper om to plasser på Stortinget. Arbeiderpartiet og Senterpartiet kniver om den ene plassen. Fremskrittspartiet kjemper mot Sosialistisk Venstreparti om den andre plassen.


Meningsmålingene viser at Ap nå har andrekandidaten inne på tinget. Partiets førstekandidat fra Troms, Cecilie Myrseth, er høyaktuell for en statsrådspost. Og om hun havner rund kongens bord, er veien inn på tinget banet for vararepresentanten Tom Einar Karlsen fra Harstad.