Vakre Vene når nye høyder: Harstad-bedriften doblet antall ansatte på ett år

Vakre Vene har hatt fin vekst i koronatiden og starter mandag Outlet-utsalg for sommeren i andre etasje i lokalene i gå-gata.

Vakre Vene ansatte: Fra venstre Ida Cecilie Pedersen, Anette Holtborg, Cecilie Slåtto-Olsen, Ellinor Bøe, Elisabeth Cecile Bendiksen, Richard Bendiksen, Guro Fause, Kjersti Borgen, Mariell Thomassen, Malin Aagesen, Jeanette Nielsen, Liv Anne Nordahl og Heidi Halseth.   Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Innehaverne Elisabeth og Richard Bendiksen fryktet det verste da koronaen rammet landet i mars i fjor. I stedet har antall ansatte økt med mer enn 100 prosent. Omsetningen endte i 2020 på brutto 58 millioner. Inneværende år har de hatt fortsatt fin vekst.

Fra syv til 15 ansatte

– Vi trodde da vi overtok andreetasjen i Gjensidigegården at vi hadde tilstrekkelig lagerplass, men innså raskt behovet for mer plass. Da muligheten kom for å kjøpe tredjeetasjen slo vi umiddelbart til, og har nå om lag 750 kvadratmeter tilgjengelig, forteller Richard og Elisabeth.