Ordføreren og kommuneplanleggeren begeistret over ei nypyntet bygd

Gjengen i 60+- er ferdig med å snekre blomsterkasser med jordbær på og male steiner til et pyntet sentrum, og ble hyllet av ordføreren denne uka.

En av kassene: Denne ble satt opp ved busstoppet mellom rådhuset og Prix. Fra venstre kommuneplanlegger Ellen Ervik, daglig leder Frivilligsentralen Hanne Thin Markussen, Torgeir Jensen og ordfører Torbjørn Larsen.  Foto: Bengt Simonsen

nyheter

– Vi er jo ei gruppe som har tatt mål av oss til å plante ut og forskjønne sentrumsområdet på Borkenes rett og slett, sier Torgeir Jensen som er av gruppens medlemmer.

De er mange frivillige som i samarbeid med Kvæfjord Frivilligsentralen og med inspirasjon fra kommuneplanlegger Ellen Ervik har fått til dette i år, med en gedigen spleis der folk har satt inn penger på en konto for dette formålet.