Narvik-ordføreren etter omvisning i Vågsfjordens perle: - Jeg tror Harstad har en stor ny tid på gang

Torsdag og fredag var Hålogalandsrådet samlet i Harstad. Møtet ble avsluttet med at ordførerne og rådmenn ble tatt med på en byvandring som varte i nesten to timer.

byvandring: Sittende foran Anita Karlsen, ordfører i Gratangen, Kari-Anne Opsal, Hildegunn Thode Dalsnes kommunedirektør Ibestad. Bak f.v. Rune Edvardsen, Ordfører i Narvik, Linn Katariina Henriksen, kommunestyremedlem Ibestad, Hege Myrseth Rollmoen, ordfører i Lavangen, Terje Bartholsen, ordfører i Evenes, Hugo Thode Hansen, Sigbjørn Astrup, rådgiver i Hålogalandsrådet og Lars Skjønås, kommunedirektør i Narvik. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

Med utgangspunkt ved moloen i Harstadsjøen gikk turen på deler av Stien Langs Sjøen og Kunststien, der ordfører Kari- Anne Opsal og landskapsarkitekt Lillian Sharma underveis fortalte om bakgrunnen for de ulike prosjektene som har blitt etablert langs sjøfronten de seneste årene.

Videre gikk turen via torvet til Generalhagen der Sharma fortalte om planene som foreligger her.