Fredag åpner byens nye bar – en god kombinasjon av fancy og laidback

Etter lang ventetid kan Thon Hotel Harstad endelig ønske gjester velkommen til Bar Bassit fra og med fredag.

ÅPNINGSKLARE: Restaurantsjef Pål Taraldsen og hotelldirektør Odd Kåre Sivertz-Pettersen har lenge ventet på å endelig kunne åpne Bar Bassit i Harstad sentrum.  Foto: Kristin Axelsen Kildal

nyheter

På hjørnet ved rundkjøringen mellom Strandgata og Sjøgata ligger byens nyeste bar- og restaurantkonsept. Bar Bassit har stått klart siden 2020, men hotelldirektør Odd Kåre Sivertz-Pettersen og restaurantsjef Pål Taraldsen har ventet med åpning frem til koronasituasjonen har roet seg, og forutsetningene for å åpne en ny bar har blitt bedre.


LINK Harstad sparkes i gang torsdag – allerede interesse fra andre byer i nord

Organisasjonen har som mål å styrke og synliggjøre de unges stemme i regionen.


– Ting har vært utrolig uforutsigbart med alle koronarestriksjonene. I store perioder har det ikke engang vært lov til å selge alkohol, og flere serveringssteder i byen har vært stengt. Vi så at det ikke var noe hensikt i å åpne, for så å kanskje måtte stenge igjen en måned eller to senere. Nå åpner samfunnet litt etter litt, så nå er vi endelig klare for å ta imot gjester, sier Sivertz-Pettersen.