Pyntet klasseromsveggene på Rå videregående skole

Da elevene til Mads Karlsen, lærer på restutant og matfag, ville pynte opp veggene, svarte han at det var bedre om å spørre om tilgivelse enn tilatelse.

PYNTET KLASSEROMET: Lærer Mads Karlsen sammen med elevene Siri Marie Berg og Zoey Nordnes.  Foto: Kristine Hals

nyheter

Zoey Nordnes og Siri Marie Berg fant ut at de ville pynte opp klasserommet.

– Det begynte med at jeg ville male veggene her, sier Nordnes.

KALV OG STORFE: Her vises de ulike kjøttstykkene på kalv og storfe.  Foto: Kristine Hals– Så ville jeg at det skulle være noe på veggene som kunne hjelpe med læring. Når man sitter i et klasserom, så ser man jo det som er rundt på veggen, sier Berg.

Prosjektleder i «Nye Trastad» arrangerer tegnekonkurranse for alle skoleelever i Kvæfjord kommune

Alle skoler i Kvæfjord kommune kan sende inn sine tegninger og bidrag som forteller hva slags tilbud de vil ha på «Nye Trastad» for å kunne tenke seg å etablere seg der.– Vanligvis er klasseromsvegger så kjedelig. Det er fint å kunne ha noe på veggene. På malingeriene av dyrene kan man se de ulike stykkene som dyrene blir delt inn i. Det er ulike måter å tilberede kjøttstykkene på, forklarer lærer Mads Karlsen.