Eldevik har fått ny jobb

Gründer og oppfinner Frode Eldevik har startet i ny jobb hos harstadfirmaet Polarkonsult.

STILLING Industridesigner og gründer Frode Eldevik.  Foto: Arkiv

nyheter

Dette bekreftet Eldevik selv på sin facebookside torsdag kveld. Gründeren opplyste samtidig at han jobber ufortrødent med eksisterende prosjekter i Kvæfjord, der virksomheten blant annet planlegger å ansette en daglig leder når tiden er inne.


Her blir det et helt nytt folkeverksted: – Du må være litt gal for å hoppe i dette

Frode Eldevik og Anne Semb tar over MC-huset i Kvæfjord. Her blir det nytt konsept med navnet "Gjøkeredet".


Eldevik har i årevis jobbet mot lokal serieproduksjon av verdens første og eneste trådløse hundebånd. Eldevik Industridesign AS eies 100 prosent av industridesigneren. I 2013 etablerte han selskapet "Dog Activities AS". I den senere tid har han sammen med Anne Semb tatt over MC-huset i Kvæfjord, med et helt nytt konsept kalt "Gjøkeredet".

Polarkonsult AS ble etablert i 1974, og er i dag en av de fremste innen konsulentvirksomhet, skipsdesign og ingeniørtjenester. Firmaet jobber globalt, og tilbyr løsninger innen et stort spektrum av maritime systemer.

Eldevik er ikke den eneste nyansettelsen Polarkonsult har foretatt. Hele fem stykker har nylig tiltrådt stillinger. De skal jobbe med SO-dokumentasjon for Johan Castberg FPSO, generell skipsdesign samt godkjenning av mindre fartøy under 15 m. I tillegg til Eldevik har selskapet ansatt June Strand Bakkeid, Jonas Elvehøy, Maria-Madaline Caraignat og Adrian Pavel.