Kommunen gir to millioner kroner til oppgradering av Blåhuset

Tirsdag troppet kommuneledelsen i Harstad opp på Blåhuset med den glade beskjeden om at lavterskeltilbudet skal oppgraderes for to millioner kroner.

JUBEL: Gruppeleder i Harstad Venstre, Camilla Fors-Falkeng (t.v.), avdelingsleder i sosialmedisinsk avdeling i Harstad kommune, Monica Nygaard, ordfører Kari-Anne Opsal, daglig leder Ken-Tore Andreassen og nestleder Anita Aspenes Andreassen i Harstad kameratklubb under markering på Blåhuset tirsdag formiddag.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

– Harstad kommune gir to millioner kroner til oppgradering av Blåhuset, sier en glad ordfører Kari-Anne Opsal til Harstad kameratklubb.

Det var i en interpellasjon i kommunestyremøtet 28.mai i fjor gruppeleder i Harstad Venstre, Camilla Fors-Falkeng, fremmet et forslag til vedtak som lyder: «Harstad kommunestyre ber at om vedlikehold av Blåhuset fremmes i løpet av høsten 2020, senest i forkant av saken om 2. tertial.»