Fra hobby til levebrød

Det hele startet litt tilfeldig for noen få år siden. Nå har Steffen Markussen (25) gjort hobby til sitt levebrød.

NØYAKTIG: Markussen er nøye med avslutning mot vinduslister. Foto: Morten Hagen 

nyheter

Markussen kontaktet et firma i Narvik som hadde spesialisert seg på å folierte biler. Han hadde tenkt og foliere sin daværende bil, men fikk liten respons på sin henvendelse. Senere kjøpte han seg en ny bil som han også ønsket å foliere, men han fikk ikke noen respons denne gangen heller. Det var da Markussen tenkte: dette må jeg kunne klare selv.

– Hvordan skal jeg gå frem tenkte jeg. Jo YouTube, der finner man alt. Der studerte jeg flere filmer om foliering og hvilken fremgangsmåte og teknikker som brukes. Etter noen uker med gode forberedelser og mye Youtube-titting satte jeg i gang. Etter fem dager var min bilen ferdig, og selv var jeg så fornøyd med resultatet at jeg ville vise bilen min frem. Jeg begynte å reise rundt på biltreff i Nord-Norge, og responsen jeg fikk var såpass bra at dette ga mersmak, forteller en entusiastisk Markussen.