Foreslår å støtte Kim og Skafferiet med 70.000 kroner

«Smak av Harstad-området, rætt på dørra» er ett av flere prosjekter som har søkt støtte fra næringsfondet.

Kim Hagen, daglig leder i Skafferiet Harstad AS  Foto: Andreas Isachsen (arkiv)

nyheter

Skafferiet Harstad AS selger mange lokale råvarer, og vil bruke disse til å lage ferdige middagsretter for utkjøring. Selskapet har testet ut konseptet ved noen anledninger, og har tro på at dette kan bli et viktig nytt bein å stå på. Skafferiet skal utvikle konseptet og kjøpe inn utstyr for produksjon og emballering. Kommunedirektør Hugo Thode Hansen foreslår et tilskudd på 70.000 til en bedrift som opererer i en viktig nisjenæring.


Prisvekst og økt salg for boliger i april i år

Ifølge Garanti Eiendomsmegling sine beregninger for april er det en meget sterk vekst av boligprisene i Harstad.


North Up

Harstadværinger kan glede seg til nok en Fryd-uka. Den arrangeres av North UP AS i samarbeid med HT Media. Fryd-uka varer i fire dager og byr på aktiviteter, opplevelser og underholdning for barnefamilier, ungdom, voksne og eldre.