– Vi skal skape noe unikt i byen

Til sommeren 2022 håper de å få til et unikt serveringskonsept Harstad ikke har hatt maken til tidligere.

HOELhjørnet: – Vi har ikke bestemt navnet på det nye konseptet ennå, men er ganske sikker på at Hoelhjørnet kommer til å være en del av navnet, sier fra venstre Espen Strøm-Willumsen, Tom Dahlberg, Joakim Hendriksen, Ørjan Thomassen, Roger Uttakleiv, ved Hoelgården. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

Bak ideen om å starte opp dette konseptet står Roger Uttakleiv, Espen Strøm- Willumsen, Tom Dahlberg, Ørjan Thomassen og Joakim Hendriksen. Alle fem med lang erfaring innen restaurant- og serveringsbransjen.

Midt på torvet, i byens hjerte, er de fem i gang med planleggingen av tilbudet som blant annet vil bestå av et eget mikrobryggeri i sammenheng med restaurant i 1. etasje der Vakre Vene holder til i dag. Dette vil knyttes sammen med et eget konsept i andre etasje.