Violet Road inntar Harstad i helga: – Vi er en spillesugen gjeng

Lørdag står Tromsø-baserte Violet Road i byens nyeste storstue. Vokalist Kjetil Holmstad-Solberg lover topp stemning til tross for koronaregler.

KLARE: Vokalist Kjetil Holmstad-Solberg (i midten) gleder seg til å spille i Harstad igjen. Her sammen med Violet Road-kollegene Halvard Rundberg, Håkon Rundberg, Hogne Rundberg og Espen Høgmo.  Foto: Daniel Mikkelsen

– Vi er en spillesugen gjeng som er klar for dere.

Kjetil Holmstad-Solberg
nyheter

Bandet slår ikke bare til med én konsert, men to når de lørdag spiller på Arena Nord-Norge, som er Harstads nyeste konsertlokale.

– Det blir veldig gøy å komme tilbake til Harstad og i tillegg spille på ny scene. Vi er en spillesugen gjeng som er klar for dere. Det blir garantert elektrisk stemning, sier en engasjert Kjetil Holmstad-Solberg.