Tidligere E24-redaktør starter selskap i Harstad

Gründer og tidligere E24-redaktør Gard Lehne Borch Michalsen er med på opprette et nytt selskap i Harstad. Det gjenstår fortsatt å se hva planene går ut på.

Her var Gard Lehne Borch Michalsen i Harstad nylig.  Foto: Krisine Hals

nyheter

Selskapet er registrert under navnet Heia Nord-Norge og ble etablert i april. Borch Michalsen står oppført som daglig leder, Kjartan Ridderseth som styreleder.

Borch Michalsen kan ikke røpe hva det nye selskapet skal gjøre før om en stund, opplyste han til Harstad Tidende tidligere denne uken.

Ifølge Brønnøysundregistrene skal firmaet drive med nettsider og tilhørende virksomhet.


Gard Michalsen slutter som ansvarlig redaktør i E24

Gard Michalsen har sagt opp sin stilling som ansvarlig redaktør i nettavisene E24 og Dine Penger. Avgangen skjer med umiddelbar virkning, opplyser Schibsted.


Borch Michalsen har blant annet bakgrunn som ansvarlig redaktør i nettavisene E24 og Dine Penger. Han sa opp stillingen som redaktør i E24 i november 2020, med øyeblikkelig virkning, ifølge NTB. Da skulle han finne ut hva han skulle gjøre videre.

– Om det blir i Schibsted, utenfor, noe etablert eller helt nytt, gjenstår å se. Kjenner jeg meg selv rett finner jeg nok på noe. Men nå skal jeg først og fremst ta en ekstra lang juleferie, sa Michalsen til NTB i november.

Andværing: Borch Michalsen er opprinnelig fra Andøya. Arkivfoto/Vol.no  Foto: Eira Lie Jor

Nordlendingen startet sin journalistkarriere som 14-åring, og fikk sin første faste jobb som journalist i Bladet Vesterålen.

I tillegg til å være redaktør i flere aviser, er han gründer av Medier24, hvor han også var leder, før veien bar videre til E24.