Fergedass, nedhogde trær og sommerjobber for ungdom:

- Dassen trillet vekk

Vi fikk midlertidige toaletter på plass ved fergeleiet på Bjørnrå i fjor sommer, men dessverre var de utrustet med hjul, og har tydeligvis trillet vekk, kommenterte Edvin Eriksen (SV) under formannskapsmøtet tirsdag.

TOALETTER Politikerne karakteriserer behovet for skikkelige toalettløsninger ved fergekaia på Grytøya som trengende.  Foto: Illustrasjon - Tormod Ivar Kjelseth

nyheter

Under aktuelle spørsmål før gjennomgangen av sakslista tok han ordet:

– Situasjonen er den samme som i fjor. Vi nærmer oss turistsesongen. Trafikken over Toppsundet begynner å ta seg opp. Samtidig er fortsatt situasjonen ikke løst for dem som får behov for et nødvendig ærend. Riktignok kom det en midlertidig løsning på plass i fjor, men dessverre "trillet det vekk", og var ikke permanent, poengterte Eriksen.