Klare for landsmøte: - Disse sakene blir viktigst for vår region

Ordfører Kari-Anne Opsal og Ap-kollega Tom-Einar Karlsen er positive til å få gjennom viktige saker for Troms på Arbeiderpartiets landsmøte.

KLARE: Ordfører Kari-Anne Opsal og 3. kandidat Tom-Einar Karlsen gleder seg til å være med å påvirke Arbeiderpartiets nasjonale politikk.  Foto: Kristin Axelsen Kildal

nyheter

Fra torsdag til lørdag arrangeres Arbeiderpartiets landsmøte, der medlemmer fra hele landet skal være med å bestemme hvilke saker partiet skal satse på fram mot valget, og i et eventuelt regjeringsskifte.

Av åpenbare årsaker blir årets møte arrangert digitalt, men det betyr ikke at politikerne ikke får entre talerstolen. Opsal og Karlsen har plukket ut fire saker som de mener er de viktigste for Troms og harstadregionen, og tror det er gode muligheter for å få resten av partiet med seg på disse.