– De som driver frivillig redningsarbeid i Norge må få dekket sine utgifter

Det sier Per-Willy Amundsen (Frp) som en kommentar til Harstad Tidendes oppslag om Norske Redningshunder den 30. mars.

På tur på trening: Her er noen av ekvipasjene på tur på trening. Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (innfelt) vil hjelpe slik at frivillige, ikke skal tape penger på arbeidet de gjør i beredskap for den norske stat.   Foto: Bengt Simonsen

nyheter

– Problemet at dem som driver med redningshunder står i fare for ikke å ha nok folk til de oppdragene, som de skal ut på i store deler av Norge, særlig i Nord-Norge og Vestlandet, sier stortingsrepresentanten.


Norske Redningshunder er klare for påsken

De er i beredskap hele døgnet, 365 dager i året. Som de selv sier det: - Dette er en livsstil.


Fremskrittspartiet forslår i Stortinget å gjøre noe med saken.