Går over til konkurrenten etter 20 år i bedriften: – Et snev av eventyrlyst står bak valget

Etter 19 år og syv måneder i DNB, takker Odd Sverre Holte av og starter i ny jobb hos konkurrenten.

SLUTTER: Odd Sverre Holte er både vemodig og rørt når han forlater DNB Eiendom etter nærmere 20 år i bedriften.  Foto: Smilehullet AS

nyheter

– Det er med glede og stolthet jeg ser tilbake på straks 19 år og 7 måneder tjeneste i DNB Eiendom, en reise i lærdom, utfordringer, oppturer og nedturer – slik livet skal være. Jeg er ydmyk og takknemlig for den tillit DNB har vist meg da de ansatte meg som en «ung» og uerfaren "meglersvenn" våren 2001 og ikke minst da jeg ble betrodd rollen som daglig leder i 2014, annonserer Holte på sin Facebook-side.

Onsdag hadde han sin aller siste dag hos DNB, og allerede torsdag tiltrer han i ny stilling hos Garanti BoNord.