28 av klassevennene er i karantene: – Vi koser oss likevel på tur

Det ble en annerledes dag for en rekke elever ved Kila skole. De fem gjenværende andreklassingene gikk på tur i sola.

TURDAG: Ut på tur, aldri sur, selv om vennene i andreklassene på Kila skole måtte være hjemme i karantene. Fra venstre: Fredrik Lauritzen, Ulrik Skogheim Eilertsen, Lianah Dreyer, Olivia Dallager og Tomine Wangen (sittende).  Foto: Eirin C. Gabrielsen.

nyheter

Kila skole er sterkt karantenerammet etter at to ansatte er bekreftet koronasmittet. Hele ungdomstrinnet, samt 100 elever ved skolefritidsordningen er i ventekarantene i tillegg til to åttendeklasser hvor alle er definerte som nærkontakter.


Ansatte er smittet: Ungdomstrinnet og SFO må koronatestes

To ansatte ved Kila skole er satt i isolasjon etter å ha testet positivt for koronavirus tirsdag.


– Beste utedag noen gang

Uteskoledagen for de to andreklassene ble som planlagt, men ikke slik verken barn eller voksne hadde sett for seg. Onsdag formiddag la fem elever og to lærere ut på tur. Gruppa skulle bestått av 33 elever og fem voksne.