Politiet ber huseiere være på vakt etter hallikdom – kan risikere å bli dømt selv

I november ble ei kvinne dømt for grov menneskehandel og hallikvirksomhet. Nå ber politiet huseiere være ekstra oppmerksomme dersom de leier ut til thaimassasjesalonger.

HER SKAL DET HA SKJEDD: Fra dette «massasjesenteret» drev ei kvinne med sex-salg. Nå er hun dømt for hallikvirksomhet og grov menneskehandel.  

nyheter

iTromsø: Den svenske kvinnen, som opprinnelig er fra Thailand, ble i Hålogaland lagmannsrett dømt til to år og ti måneder i fengsel. Saken ble anket til Høyesterett, men ble avvist i februar. Dermed er dommen rettskraftig.

Kvinnen har utnyttet en kvinne fra Thailand til arbeid og prostitusjon i en thaimassasjesalong i Tromsø. I tillegg er den svenske kvinnens samboer dømt i saken. Han har nemlig leid ut lokalene der den fornærmede kvinnen jobbet.