Alene på jobb mens kollegaene er i karantene: – Blir annerledes dager

De nærmeste dagene må daglig leder Helle Lamo hos Bakerinnen ved Amfi Kanebogen senter være mutters alene på jobb. – Det går nok sikkert bra, sier hun optimistisk.

HEKTISK: Helle Lamo hos Bakerinnen i Amfi Kanebogen får noen hektiske dager når hun de neste ti dagene skal styre avdelingen helt alene mens kollegaene hun normalt har rundt seg sitter i karantene.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Arbeidsdagen hennes starter lenge før de første kundene ankommer senteret. Normalt har hun 2–3 kollegaer sammen med seg spredt utover arbeidsdagen, men etter at disse måtte gå i karantene i forbindelse med smitteutbruddet på treningssenteret Family Sport Club på Seljestad.


En stor del av staben er i karantene: – Vi har måttet justere våre åpningstider

Bakerinnen i Harstad er berørt av smittesituasjonen som nå har oppstått.


– Ekstra hektisk i morges

– Nå starter jeg allerede klokka 07.00 om morgenen. Da lager jeg deigen til ulike ferske bakervarer som boller og focacciabrød. Så må jeg lage diverse salater samt annet forefallende arbeid pluss rutinemessig klargjøring før de første gjestene kommer når vi åpner klokka 10.00.