2020 ble rekordår for Brødrene Killi: – Har brukt mye tid og energi på korona

Entreprenørfirmaet Brødrene Killi kan skryte av millionoverskudd i 2020. Starten på det nye året har likevel ikke gått like bra.

Tore Killi (t.h) og Terje Killi hadde flere, store prosjekter som sikret god lønnsomhet for Brødrene Killi i 2020. Et av dem var nye Rødbergveien, som de er avbildet ved.  Foto: Andreas Isachsen (arkivfoto)

nyheter

2020 var et nedgangsår for mange bedrifter i Norge. Det var derimot ikke tilfellet for det lokale entreprenørfirmaet Brødrene Killi, som gikk ut av året med en økning på rundt ni millioner kroner i salgsinntekter fra året før. Firmaet kan derfor skryte av 55 millioner kroner i driftsinntekter i 2020.

Daglig leder Tore Killi forklarer økningen med at firmaet hadde flere, store prosjekter i løpet av året.