Sprøyter millioner inn i turisme

Sparebank 1 Nord-Norges Samfunnsløftet leter etter 100 reiselivsaktører i landsdelen som kan bidra til at besøkende blir en dag ekstra på destinasjonen de besøker.

EKSTRA DAG: Mona Slåtto Olsen og Jan Erik Kristoffersen håper mange lokale reiselivsaktører søker på midler fra Samfunnsløftet for å bidra til at besøkende blir en ekstra dag når de besøker byen og regionen.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

– Gjennom Samfunnsløftet prøver vi å være samfunnsbevisste på hva vi skal bruke disse midlene til. Vi ser at reiselivsbransjen er en bransje som er spesielt hard rammet, sier banksjef Mona Slåtto Olsen og fortsetter:

100 prosjekter

– Derfor har vi satt av 10 millioner kroner for å stimulere først og fremst reiselivsbedrifter til å komme opp med nye spennende og bærekraftige prosjekter som kan bidra til at tilreisende og turister oppholder seg en dag ekstra på stedet de besøker, sier hun og legger til: