Vanekriminell dømt for trusler og mindre tyverier

Mannen i 50-årene er tidligere domfelt en rekke ganger for diverse vinningskriminalitet og narkotikamisbruk.

  Foto: Illustrasjon - Kjell Magne Angelsen

nyheter

Han har også forsøkt å gjennomføre en rekke rehabiliteringer for å komme seg ut av rusmisbruk, og har i perioder klart å leve et tilnærmet normalt liv, før han falt tilbake til rusen igjen. Stadige fengselsopphold med ujevne mellomrom over en periode på flere tiår har ikke hatt noen stor effekt på rehabiliteringen av mannen.


Politiet: - Truet med å kappe hodet av butikkansatt

En mann i 50-årene med en lang kriminell karriere bak seg må møte i retten atter en gang.


Han slapp å sone denne gangen også. I stede dømte Trondenes tingrett han til betinget fengsel på 90 dager, med fire år prøvetid, og med forbehold om at han gjennomfører et narkotikaprogram med domstolskontroll.