Innspilling av dokumentarfilm om Stian Pian igang

I forbindelse med at de første låtene fra debutalbumet ONE er forventet utgitt i løpet av de nærmeste månedene, jobber nå også et team med å lage dokumentarfilm om prosjekt Stian Pian.

MUSIKK Et team med å lage dokumentarfilm om prosjekt Stian Pian. 

nyheter

Med kjente musikere fra flere store internasjonale band involvert, vokser interessen stadig rundt den ambisiøse satsingen. Dokumentarfilmen vil vise historien bak prosjektet, og hvordan det stadig vokser. Vi får se hvordan musikere jobber sammen uten å møtes annet enn over nett. Vi følger hovedmannen fra forsiktig ungdomsrocker, hans rolle som ungdomsleder på egen rockefabrikk, og fram til den soloartisten han er i dag.

Filmer

Stian har vært i kontakt med en lokal TV-produsent som vil lage en dokumentar om prosjektet. De er allerede i gang med filmingen, og er samtidig i gang med å samle filmscener til musikkvideoer. Det skal faktisk lages video til alle sangene. I tillegg til lokal-TV vil dokumentaren også gjøres tilgjengelig både via YouTube og prosjektets egen hjemmeside, www.StianPian.com.