Nå er denne tomta solgt for flere millioner over takst. - Den er perfekt for oss

Det har vært rederi på Langnes siden 60-tallet. Mange trodde den æra var over da Nergård Havfiske la eiendommen ut for salg. Men slik skulle det ikke gå.

FORNØYDE Eier av Seaworks-gruppen Vigdis Hokland og administrerende direktør Jan Arild Paulsen har kjøpt Langnestomta av Nergård Havfiske.  Foto: Odd Leif Andreassen

nyheter

Onsdag ettermiddag ble Nergård Havfiske enig med Hokland Eiendom, etter noen dagers forhandlinger, om kjøp av den 10,3 mål store næringseiendommen. Hokland Eiendom må ut med 25 millioner kroner. Det er åtte millioner over takst.

Det var to tilbydere og fredag tok budrunden helt av. Det hadde ligget et bud en tid på 15 millioner, men få timer senere var budet kommet opp i 22 millioner. Mandag kom det et nytt bud på 24 millioner, før Vigdis Hokland klarte å ro det hele i land med 25 millioner kroner.