Valgt til ny leder for AUF i Troms

På årsmøtet i helga ble Kristian Fagerli fra Tromsø valgt av et samlet fylkesparti som ny leder.

  Foto: Privat

nyheter

– AUF i Troms skal være en klar og tydelig stemme for ungdom inn mot valget i september. Sammen med et utrolig sterkt lag så gleder jeg meg til å komme ordentlig i gang med valgkampen og sikre et nytt flertall og en ny regjering som vil føre Norge i en ny retning, skriver ungdomspartiet i en pressemelding.


Unge Høyre vil verne Lofoten, Senja og Vesterålen

Unge Høyre gjør helomvending og vil verne Lofoten, Senja og Vesterålen mot oljevirksomhet. Ungdomspartiet retter samtidig ramsalt kritikk mot moderpartiet.


Under årsmøtet ble det også presentert tre nye programmer som AUF i Troms jobber sammen med AUF i Finnmark om fram mot valgkampen. I disse programmene skrives det om fylkeslagets nye klima og miljøpolitikk, minoritetspolitikk og for første gang skrives det et teknologi- og innovasjonsprogram.

De øvrige i styret er:

Maren Sollie Aukland (organisatorisk nestleder), Vegard Nordskag (politisk nestleder), Sigrid Vorland (styremedlem), Thomas Hay-Stenbakken (styremedlem), Hanne Thode (styremedlem), Olabror Berg (styremedlem), Peder Jenssen (vara), Mariann Nordskag (vara), Eyir Skavholm (vara).