Opel melder seg på el-bølgen

Opel Corsa-e er en bil du lett kan trives både med og i. Enkel å parkere og god rekkevidde. Og et par irritasjonsmomenter.

PRØ­VE­KJØR­TE: Vi prøv­de topp­mo­del­len med et­ter­nav­net El­e­gance. En lett­kjørt li­ten tass med stor rek­ke­vid­de og bra med ut­styr.   Foto: Frank R. Roksøy

nyheter

Opel vil igjen være med i elbil-racet. I 2017 prøvekjørte jeg den smått sensasjonelle Ampera-e, bilen som 4000 nordmenn kjøpte usett og uprøvd. Så ble det stille. Peugeot kjøpte Opel og franskmennene har brukt tiden til å lade.

Velg toppmodellen

Corsa-e får du i tre modeller. Velg toppmodellen med navnet Elegance. Da får du blant annet LED-kjørelys og automatisk lysdimming, seter i kunstskinn, oppgradert instrumentpanel, adaptiv fartsholder og ryggekamera. Utstyr som for få år siden var uhørt på en småbil.