Intens jakt på ny arbeidskraft

De som trodde petroleumsrelaterte bransjer i Harstad lå på dødsleiet, trenger en realitetsorientering. I Aibel jakter de kontinuerlig på kompetente arbeidstakere, gjerne folk med solide røtter i Nord-Norge.

KOMPETANSE Aibels kontor i Harstad ønsker seg primært medarbeidere med røtter i Nord-Norge. Her ser vi fra venstre: Prosjektplanlegger/ingeniør Roy Jørgensen (Harstad), sivilingeniør elektro Bjørn Dahlin Simonsen (Ballangen) og ingeniør test og overlevering, Siri Utne Bølgen (Harstad).  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

I første omgang ønsker Aibel å øke bemanningen på Harstad-kontoret med cirka 10 nye stillinger. I dag har de 27 ansatte, hovedsakelig ingeniører, som utgjør en av de viktigste kompetanseklyngene i byen.

Kandidater

– Vi har allerede en som startet 1. januar. To til kommer henholdsvis 1. april og 1. juni. Intervjurunder for tre andre stillinger er i full gang, og flere blir det. Aibel trenger dyktige mennesker, og vi går ganske bredt ut, forteller leder for kontoret i Harstad, Ole Einar Hass.