Disse skal jobbe for å få to representanter fra fylket inn på Stortinget

Under fylkesårsmøtet i helga ble det klart hvem som sitter i fylkesstyret for Troms Senterparti neste periode.

FYLKESÅRSMØTET Disse deltok på Senterpartiets fylkesårsmøte i Troms. Fra venstre: Dan Håvard Johnsen, Ivar Bühring Prestbakmo, stortingsrepresentant Sandra Borch, styremedlem Bengt-Magne Luneng, 2. nestleder Gunnleif Alfredsen, og fylkesleder Svein Leiros.  Foto: Ingunn Merete Hals

nyheter

Søndag ble Senterpartiets nye fylkesstyre valgt under helgas fylkesårsmøte.

Senterpartiets fylkesårsmøte ble denne gang gjennomført digitalt med totalt 120 delegater. Fylkesstyrets medlemmer var samlet på The Edge i Tromsø. Partileder Trygve Slagsvold Vedum og stortingsrepresentant Sandra Borch var hovedinnledere, der sistnevnte var til stede på det fysiske møtet i Tromsø.