Statens vegvesen med oppfordring:

Viktig melding til alle som skal ut på veiene i nord denne helga

Statens vegvesen oppfordrer alle som skal ut om å skaffe seg oversikt over kjøreforhold og eventuelle stengte veger før de legger i veg.

  Foto: Illustrasjon - Ivar L. Paulsen

nyheter

Sjekk trafikkmeldingene på 175.no, lytt på radio og følg med på lokale nyheter før du skal kjøre. I nord fører vind og snøskredfare til at flere veier er stengt, kolonnekjørt eller i fare for å bli stengt på kort varsel, poengterer etaten.


Slik blir været resten av vinterferien

Vinterferien starter med snø. Så kan det komme sludd og regn.


Lørdag kveld er E6 Kvænangsfjellet kolonnekjørt på grunn av været. Veien kan bli stengt her på kort varsel. Lenger nord er E6 stengt ved Langfjorden på grunn av skredfare. Ny vurdering på om veien kan åpnes vil bli gjort kl. 10 søndag. Flere andre veier er stengt, og fergesamband innstilt i landsdelen. Søndag er det ventet underkjølt regn på Helgeland og i Salten, advares det.