- Trenger fart i nettet over hele kommunen

Ringberget, Sørlia, Tømmeråsen, Tennvassåsen, Åsegarden, Meløyvær og Krøttøy er alle steder som fortsatt ikke har høyhastighets-bredbånd.

BARE NESTEN ALLE Det er hyggelig at flere i kommunen får tilgang til raskt internett, men glem ikke de stedene der folk fremdeles surfer i sneglefart, påminner Charlotte Espejord.  Foto: Arkiv - Andreas Isachsen

nyheter

Dette skriver kommunestyrerepresentant Charlotte Marie Skogstad Espejord (Frp) i en interpellasjon. Hun viser til at Harstad kommune den siste tiden hatt en god satsing på utbygging av høyhastighetsbredbånd, der øyriket er i ferd med å bli godt utbygd, og Sørbygda er under planlegging og snart på plass.

– Dette er gledelig, men fortsatt har vi områder i kommunen som ikke har tilfredsstillende tilgang på høyhastighetsbredbånd, fastslår hun.