Harstadgründer ekspanderer virksomheten:

Matfra.no har kjøpt Lokalmatportalen

Mariann Solaas og selskapet hun startet for noen år siden har tatt et kjempestort steg framover.

OPPKJØP Mariann Solaas og Matfra.no har kjøpt opp et annet nettselsskap dedikert til lokalmat.  Foto: Arkiv - Kristin A. Kildal

nyheter

Med på kjøpet får Solaas lokalmatportal-gründer Wenche Fremo, i tillegg til 54 andre engasjerte aksjonærer. Et naturlig mål på sikt er å kunne tilby forbrukere over absolutt hele landet lokalproduserte produkter der fortjenesten blir igjen hos produsenten, ikke hos de store matkjedene.

- I løpet av 2020 har vi gått fra åtte regionale produsenter til 40, spredt over store deler av landet. Målet er å nå 400 så raskt som mulig. Det var Wenche Fremo fra Trøndelag som selv tok kontakt med oss og lurte på om vi var interesserte i å kjøpe Lokalmatportalen. Noe vi takket ja til. Det gir oss et veldig godt fotfeste i en svært folkerik region med stor produksjon av lokalproduserte produkter, sier Solaas.