Boligprisene stiger til værs i nord - unntatt i Harstad

Harstad er den eneste byen i nord der prisene går ned både for eneboliger, rekkehus og leiligheter.

Boligprisene stiger til værs landet rundt. I Harstad kan du derimot få en enebolig med god standard for prisen av en dobbelt så liten leilighet i Tromsø.   Foto: Knut Godø

nyheter

Skal du kjøpe bolig i Nord-Norge, er Harstad et godt alternativ hvis du vil ha mest mulig for pengene. En oversikt fra Eiendom Norge viser at boligprisene blant annet i Tromsø er opp mot dobbelt så høye som i Harstad.

Det er store prisforskjeller mellom byene i Nord-Norge. Mens Tromsø ligger på pristoppen i nord, har Narvik de laveste boligprisene av de nordnorske byene. Harstad har de fjerde dyreste gjennomsnittlige salgsprisene i landsdelen, bak Tromsø, Bodø og Alta. Mulighetene er derfor gode for å få mer for pengene ved å etablere seg i Harstad.