Utsetter ikke tomtevalget - lokalpolitikerne bygger ny skole på Mustapartajordet

Julie Solfjell og Harstad Høyre ba i kommunestyret torsdag at tomtevalget for Bergseng nye skole blir utsatt. Forslaget falt med 25 mot ni stemmer.

TOMTEVALG: Edvin Eriksen og Hege Bakken i oppvekstutvalget kunne for kort tid siden med glede og lettelse meddele at valget av tomt til nye Bergseng skole har falt på Mustapartajordet.   Foto: Arkiv - Kristin Axelsen Kildal

nyheter

Et solid flertall i kommunestyret var ikke villig til å utsette valget av tomt.

– Vi føler ikke at saken er godt nok utredet. Vi har lest rapporten fra Hinnstein nøye. Dette er en omfattende rapport med mange gode argumenter for å velge Mustapartajordet, men den har også mange mangler, uttalte Solfjell til Harstad Tidende dagen før møtet.