Per Sandberg og Kristin Spitznogel stiller til valg i Troms

Tidligere fiskeriminister Per Sandberg stiller til førsteplass til stortingsvalget i 2021 for Liberalistene Troms og Finnmark. Psykolog og sexolog Kristin Spitznogle er nominert til andreplass

STILLER Tidligere fiskeriminister Per Sandberg er nominert til førsteplassen på Liberalistenes liste i Troms og Finnmark til stortingsvalget 2021. 

nyheter

Denne helgen er Sandberg, sammen med partileder Ronny Skjæveland og leder for Liberalistisk Ungdom, Benjamin Bringsås invitert til å delta på års- og nominasjonsmøtet til Liberalistene i fylket.

Tidligere fiskeriminister Per Sandberg driver for tiden bar i Halden, men er stolt av å representere Nord-Norge, skriver partiet i en pressemelding. Han har tidligere vært bosatt på Senja og har et stort hjerte for Troms og Finnmark og næringa.

- Vi skal gjøre et godt valg og treffe velgerne med saker alle kan relatere til. Jeg er glad for tilliten de viser meg. Vi har ambisjoner. Meningsmålingene går vår vei. Det har det gjort det siste halve året. Vi har økt fra 0.2 til 0.7 prosent på bare seks måneder. Vi gjør mye godt arbeid nå. Vi skal gjøre et godt valg og treffe velgerne med saker alle kan relatere til, proklamerer Sandberg.

- Små og mellomstore bedrifter blir en hjertesak. Grensen er forlengst nådd når det gjelder våre små og mellomstore bedrifter. De kveles av påbud og forbud, tilsyn, skatter og avgifter. Dette er arbeidsplassene til folk. Staten eser ut, det offentlige har monopol, og blander seg inn i næringslivet og livene til folk, sier han.

Liberalistene jobber i disse dager med valgprogrammet. Fylkesleder Peter Krogseng Magnussen skriver i meldingen at kjernen vil bestå av næringsvennlighet, frihet til enkeltmennesket, desentralisering av makt og lavere skatter til alle.