Harstadfirma har utvidet staben og åpnet nytt avdelingskontor: – Vi har fortsatt ambisjoner om å vokse

Grunnet økt etterspørsel og god omsetning har Advokatfirmaet FINN åpnet nytt avdelingskontor i Tromsø.

I VEKST: Advokatfirmaet FINN registrerer større pågang. Her Rune Stenstrøm (t.v.), Tove Julin Pettersen, Rudi Christensen, Geir Olav Pedersen og Morten Dragvik Elvevoll.  Foto: Pål Laukli

nyheter

Siden Advokatfirmaet FINN ble opprettet i Harstad i 2007, har de rukket å åpne avdelingskontor både på Sortland og i Tromsø. Sistnevnte åpnet 4. januar. Det forteller daglig leder og medeier i Advokatfirmaet FINN, Morten Dragvik Elvevoll.

– Vi har nå blitt 13 ansatte, der tre jobber ved det nyoppstartede kontoret i Tromsø. Resten av staben er stasjonert i Harstad. På Sortland har ingen fast arbeidssted for tiden, og inntil videre bemannes kontoret ukentlig av advokater fra Harstad-kontoret, sier Dragvik Elvevoll.