Thomas forlater Harstad for ny jobb

I syv år har Thomas Myhre jobbet som salgssjef i NSK Ship Design i Harstad. Denne uka startet han en ny epoke som daglig leder for NOR Maritime Service i Narvik.

NY JOBB: Fra venstre: Thomas Myhre ny daglig leder, Mikkel Pedersen styreleder og Øistein Birkelund ny teknisk inspektør.   Foto: NOR Maritime Service

nyheter

Selv om Myhre forlater Harstad til fordel for Narvik, skal han fortsette å jobbe med den maritime næringen i nord.

– Selskapet operer i den største og mest folkerike sjømatregionen i nord, med gode muligheter for ringvirkninger fra fiskeri og havbruk. Jeg gleder meg til oppstart, sa Myhre til Kyst.no tidligere denne uken.


NSK Ship Design nr. 3 i nord: – Klart vi er stolte

Øksnes-baserte NSK Ship Design med kontor i Harstad har blant annet tegnet og konstruert Nordlaks sin Havfarm 1 og havnet på tredjeplass på gasellekåringen i region nord.


Store ambisjoner

Han forklarer at NOR Maritime Service (NMS) er et spennende selskap i sterk vekst, og har et spesielt søkelys på utvikling og lokal verdiskapning. Målet er å bli markedsledende innen maritim service, logistikk og dokumentasjon.


- En viktig kontrakt for oss

Harstadbaserte selskapet NSK Ship Design har designet en brønnbåt med helintegrert ferskvannsanlegg.


– Det skal vi oppnå gjennom et tett samarbeid med våre kunder, partnere og utviklingsfirma, sier Myhre.

Narvikfirmaet er også fornøyd med å ha kapret Myhre til jobben.

– Vi er meget tilfredse med å få Thomas med på laget. Han er sulten og har en utrolig erfaring med et stort nettverk i den maritime næringen over hele verden. Teamet vi har bygd opp nå gjør at vi har et svært godt utgangspunkt til å ta tak i de muligheter og utfordringer som ligger foran oss knyttet til videre vekst og autonomisering av havbruksnæringa, sier styreleder Mikkel Pedersen til Kyst.no.


Havfarmen nærmer seg målet

Etter nærmere to måneders ferd fra Kina er Nordlaks sitt helt nye oppdrettsanlegg designet for eksponerte farvann bare dager unna hjemkommunen Hadsel i Nordland. 


Selskapet

NOR Maritime Service ble etablert i 2017 og leverer inspeksjonstjenester til havbruksnæringen, og andre kundegrupper som etterspør slike tjenester. NMS driver også med produktutvikling innenfor undervannstjenester og etablerer seg også med en egen dykkeravdeling. Selskapet er lokalisert i Narvik og har i dag 8 ansatte.