– Jeg dør heller midt i et markløft enn deprimert og full av angst hjemme i leiligheten

Maria Cecilie Blom Jakobsen (33) mistet alt. Rett etter at datteren ble født begynte verden som hun kjente å rakne, da hun fikk vite at hun var alvorlig hjertesyk. Trening skulle vise seg å være løsningen for henne.   

Vant koppen med et valgfritt design på en Facebook konkurranse: Designet koppen rett og slett med tanke på at hjertet mitt skal bli bedre, men i mellomtiden lader det opp. Designet av SMS Lofoten Design., sier Maria Cecilie Blom Jakobsen.   Foto: Kristine Hals

nyheter

Maria Cecilie Jakobsen hadde lenge slitt med at hun var litt engstelig og stressa. Det var ti uker etter datteren ble født, at ting virkelig begynte å bli vanskelig.

Ble en pasient

Det var en psykisk påkjenning for Jakobsen å være hjertesyk. Da hun først fikk diagnosen, arbeidet hjertet hennes kun på 8-15 prosent.