Avlyser nyttårskonserten Ung

– Det er med stor beklagelse at Hærens musikkorps ser seg nødt til å gå til nok en avlysning, uttaler Hærens musikkorps i en pressemelding.

Markus Zakariassen og Tova Dahlen Risjord fra 3. klasse på Skånland skole ble hentet opp til jungeldans av dirigent Trond Madsen under en skolekonsert. Arkivfoto. 

nyheter

– Det er med stor beklagelse at Hærens musikkorps ser seg nødt til å gå til nok en avlysning, uttaler Hærens musikkorps i en pressemelding.

Årsaken til avlysningen er den lokale og nasjonale smittesituasjonen. Konserten, som skulle gå av stabelen i uke fire, har tilreisende fra områder med høy smitte.


Lanserer nytt konsept:

I år blir det nyttårskonsert også for de unge

Hærens musikkorps har siden 1994 levert nyttårskonsert for de voksne. Nå får i tillegg de unge servert sin egen familieversjon.


– Dette og det forhold at orkesteret vil være mer enn 30 personer på samme scene under prøver og konsert, gjør at risikoen i den nåværende situasjon er for stor.

Sunniva Håkestad Eliassen fra Finnsnes skulle være solist. På programmet sto BlimE2020-låten, Flåklypa medley, Pippi Langstrømpes sang – i tillegg til klassiske biter fra Mozart og Edvard Grieg, har korpset uttalt tidligere.

– Når det er sagt har Hærens musikkorps stor tiltro til Harstad kulturhus smitteverntiltak overfor publikum. Slik vi ser det vil det være trygt for publikum å besøke arenaen i de konserter og forestillinger som legges ut.


– Kunst som vil overraske og utfordre: Nordnorsk Kunstnersenter får kunstnerisk ansvar for årets Festspillutstilling

Publikum kan glede seg til et møte med fabulerende og sanselig kunst fra inn- og utland som vil overraske og utfordre, skriver Festspillene i en pressemelding.