Ukens gjesteskribent:

Kjære harstadværing. Mye har skjedd på ni dager, men jeg har fortsatt på følelsen at 2021 blir kronjuvelen i livet ditt

Kjære harstadværing. Godt nytt år! Bruk året godt. Utfordre deg selv. Lag deg minner for livet.

  Foto: Illustrasjon - Knut Godø

nyheter

Du bor midt i smørøyet, med opplevelser og muligheter rundt hvert et gatehjørne, under enhver bølge og bak enhver busk. Året 2021 skal du sørge for å utforske dem alle. Du skal stå på vannski for første gang, lage verdens høyeste kake og kanskje få ditt første kyss;)

Kjære deg som sitter på Teams og Zoom 24/7. Du har ansvar for å gjøre hverdagen så morsom og innholdsrik som mulig. Du legger bort mobilen mens du skriver norsktesten. Du nyter pausene og bruker ettermiddagene til å lyse opp livet. Lag en fireretters lunsj som du kan nyte foran kamera i Teams-møtet. Legg merke til hvor misunnelige de blir i andre enden!