Blåhuset fikk gave på 10.000 kroner:

– Dette vil glede mange

Gleden var stor da Polar Kraft AS gjennom sitt julefond overrakte gaven på 10.000 kroner til Tor Helge Andreassen ved Blåhuset i Harstad.

JULEGAVE SOM VARMER: Astrid Birkeland(t.v.), Sandra Pettersen, Tor Andreassen, Tommy Myrland og Michelle Behrens Johansen overrakte gaven til Blåhuset som bidrar til at brukerne av huset kan se frem til en julefeireing med mye julesnacks og god mat. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

Det var Tommy Myrland og Michelle Behrens Johansen fra Polar Kraft AS som overrakte gaven sammen med sine to fremtidige kollegaer Astrid Birkeland og Sandra Pettersen i HLK Kunde, som fusjonerer med Polar Kraft AS fra 1.1 20212.

Treffer oss i hjertet

– For oss var valget enkelt i år på hvem som skulle få denne gaven som deles ut hvert år til noen som bidrar for at jula skal bli bra for andre, sier Myrland.

– Da var det ikke vanskelig for oss å peke på Blåhuset som en verdig mottaker. Årets jul blir ganske sikkert annerledes for mange av oss, og sikkert ekstremt vanskelig for noen av Blåhusets brukere.

– Derfor treffer det oss rett i hjertet når vi tenker på den innsatsen Blåhuset legger ned for at byens rusmisbrukere skal få et sted å feire jul med god mat og hygge, sier Myrland.

– Varmer ekstra godt

Tor Helge Andreassen har i 30 år bidratt til at rusmisbrukere og andre vanskeligstilte skal få en hyggelig jul.

– Dette året har utvilsomt vært et vanskelig år for mange av våre brukere. Ofte har vi opplevd at noen av våre brukere har kommet innom med det samme vi åpner om morgenen.

– Vi har i tillegg hatt innom nye brukergrupper som pensjonister, innvandrere og barnefamilier som har slitt tungt.

– Vi har så langt det har vært mulig gjort det vi har kunnet for å hjelpe, først og fremst med et måltid, men også gitt noen matvarer for at de skal klare seg.

– Da varmer det selvsagt ekstra når disse stikker innom og takker oss for at vi er her og hjelper dem i vanskelige tider, sier Andreassen.


Han kan garantere at sjekken Blåhuset fikk fra Polar Kraft AS vil komme godt med når innkjøpene til jul skal foretas.

– Under et normalår har vi fått mye julemat fra byens serveringssteder i forbindelse med julebord og julelunsjer. Dette har det blitt så godt som ingenting av i år.

– Nå kan vi kjøpe inn både julegodteri, julebrus og annen god mat som jeg vet blir satt pris på av våre brukere, sier Andreassen.