Førjul på Aasta Hansteen: – Samholdet vi får i jula er ganske sterkt

Julekalender, julemat og pepperkakehus er kos og trøst for de ansatte på Aasta Hansteen, 320 kilometer ute i Norskehavet,

Aasta Hansteen: Midt i havgapet er juleforberedelsene på riggen Aasta Hansteen godt i gang. Her skal 40 personer tilbringe jula i år, noe som visstnok ikke er så aller verst. Foto: Roar Lindefjeld/Bo B. Randulff 

nyheter

På riggen jobber om lag 100 ansatte fordelt på tre skift 14 dager i slengen. 40 av disse må tilbringe jula om bord på riggen, noe de sammen sørger for å gjøre til en god opplevelse.

Julekalender, julemat og pepperkakehus er noe av det de ansatte kan kose seg med på jobb i desember. Selv det er trist å være borte fra familien i jula, synes de Aasta Hansteen er et godt alternativ for julefeiringen.