Posten bytter butikk

Posten flytter til ny butikk fire steder i Troms og Finnmark. Ett av byttene skjer på Borkenes i Kvæfjord i løpet av 2021.

  Foto: Illustrasjon

nyheter

Det skjer etter ordinær konkurranse blant butikker som er interessert i å ha tjenesten. Posten skifter fra Extra Borkenes til Joker Borkenes. Tidspunkt for endringene bestemmes senere. Kundene blir informert i god tid før byttene skjer, melder Posten i en pressemelding.


Her bugner det av pakker: – Slår allerede alle rekorder

På postkontoret i Harstad er det for tiden pakkerekord, og det forventes enda mer frem mot jul.


Posten har 1303 Post i Butikk per 1. desember 2020. Alle disse må ifølge regelverket ut på konkurranse hvert fjerde år. Posten har årlig konkurranse for en fjerdedel av Post i Butikk. I 2020 var 284 Post i Butikk over hele landet med i konkurransen. 36 av disse skiftet drivere.