Rudi går fra lederjobb i Tjeldsund til nytt regionskontor i Narvik

Rudi Andre Olsen (45) har takket ja til tilbudet om å bli ny leder for NAV Narvik.

Rudi Andre Olsen er i dag leder for NAV Tjeldsund.  Foto: Pressefoto

nyheter

Rudi er i dag leder for NAV Tjeldsund, og har fra tidligere lederfaring fra hotell- og reiseliv og ISS. De to siste årene har Rudi stått i bresjen for Medvindkonferansen som i år ble arrangert digitalt fra Harstad, med 10000 seere.

Rudi kjenner godt det bo – og arbeidsmarkedsområdet som han nå skal bli NAV leder for, står det i en pressemelding fra NAV.


Derfor mener arrangørene at Medvindkonferansen aldri har vært viktigere

Tirsdag gikk Medvindkonferansen av stabelen for andre gang. I en tid der mange sliter med å komme seg inn på arbeidsmarkedet mener arrangørene det aldri har vært viktigere å gjennomføre.


– Vi er svært glad for å få på plass Rudi Olsen med sin gode kompetanse. Dette blir bra for NAV Narvik og for NAV i Nordland, og gir økte muligheter til å styrke arbeidet vi gjør overfor virksomheter og arbeidssøkere i felles bo- og arbeidsmarkedsregion rundt Narvik, sier direktør i NAV Nordland, Cathrine Stavnes, i meldingen.


Sykefraværet i Harstad øker

Det legemeldte sykefraværet i Harstad i tredje kvartal i år er 5,2 prosent. Det er et solid hopp på 18,7 prosent opp, i forhold til i tredje kvartal i 2019.


Rudi Andre Olsen vil starte som leder av NAV Narvik i løpet av første kvartal 2021.

– Jeg gleder meg til å møte nye kolleger i Narvikregionen, som er i oppbyggingsfasen av det nye NAV-kontoret som dekker hele Ofotregionen, sier en entusiastisk Rudi på telefon fra Tjeldsund.

Frem til den nye NAV-lederen er på plass, har Georg Johansen tatt på seg å fungere i NAV-lederfunksjonen.