Tjener rått på netthandel: – Nå koker det under Black Week

Selskapet Mystore har på rekordtid blitt Norges største leverandør av nettbutikker, og passerer snart 100 millioner kroner i inntekter. Nå lyser de ut flere jobber midt under korona.

LØNNSOMT Tromsø-firmaet Mystore tjener rått på økt salg av løsninger for nettbutikk i koronaåret. Her er ledelsen i kontorene på Stakkevollvegen i Tromsø: Fra venstre kommersiell direktør Rudi Thomassen, utviklingssjef Børge Warvik og daglig leder Lars Jakobsen.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

– Dette er den mest stressa uka i året, den uka vi har mest kjøp i hele året. Nå får vi kjørt oss. Det er ikke uten grunn at vi har flest folk på kundesenteret i dag, sier kommunikasjonssjef Bjørn Tore Lysnes i Mystore.

Tromsøselskapet har på fem år nær femdoblet inntektene fra 20 til 100 millioner kroner på å utvikle nye og enkle løsninger for netthandel. Den største veksten kom i år under pandemien, der folk i angst for smitte handler langt mer i nettbutikker enn før.