Politiet: - Truet med å kappe hodet av butikkansatt

En mann i 50-årene med en lang kriminell karriere bak seg må møte i retten atter en gang.

  Foto: Illustrasjon - Kjell Magne Angelsen

nyheter

Blant de nye tiltalepunktene påtalemakten har tatt ut mot harstadværingen er to tilfeller av trusler og en rekke tyverier/naskerier fra diverse butikker i Harstad. Alt skal ha skjedd i løpet av 2020. Mannen har i flere tiår gått ut og inn av fengslet. I perioder har han vært i rehabiliteringssituasjoner, men har alltid fått tilbakefall til en kriminell løpebane. Lovbruddene har i stor grad dreid seg om narko, innbrudd og småtyverier.


Dømt for voldtekt av kvinne i Harstad

En 25 år gammel mann har fått to år og 10 måneders ubetinget fengsel for å ha forgrepet seg på en beruset kvinne i 20-årene.


Denne gangen er hovedtiltalepunktet mer alvorlig.