Fikk tredjeplass på stortingslista i Troms:

- Partiet ville ha med grunnfjellet helt oppe i toppen av lista

Tom Einar Karlsen fra Harstad ble under nominasjonsmøtet hos Troms Arbeiderparti valgt på tredjeplass på stortingslista 2021 med 63 stemmer. Han vant kampvoteringen mot Marta Hofsøy fra Tromsø, som fikk 37 stemmer og fjerdeplassen.

LISTE Tom Erik Karlsen (Ap) på talerstolen under det digitale nominasjonsmøtet lørdag. Til venstre leder i Harstad Arbeiderparti Else Marie Stenhaug og Trond Henningsen.  Foto: Privat

nyheter

Arbeiderpartiet har de senere år blitt beskyldt for å ha mistet litt kontakten med det som tradisjonelt har vært grasrota, eller grunnfjellet i partiet – fagbevegelsen. Det har vært et sug etter representasjon fra grunnfjellet. Fylkespartiet har med denne lista vist vilje og evne til å representere så brede lag av folket som mulig, både når det gjelder kjønn, geografi og bakgrunn.

Karlsen har svennebrev som rørlegger og er tillitsvalgt i Fellesforbundet.