Rustes opp for 300 millioner

30. november starter oppgraderingsarbeidene i Ibestadtunnelen. Da blir det kun kolonnekjøring gjennom tunnelen til fastsatte tidspunkter de neste 20 månedene.

TUNNELSTART: Om vel en uke starter arbeidene med oppgradringen av Ibestadtunnelen. Fra venstre Hildegunn Thode Dalsnes, Dag Sigurd Brustind, Øyvind Strømseth, Geir Østvik og Trond Hanssen. Foto: Andreas Isachsen 

Flere år med lekkasjer, dårlig lys og store mengder saltvann har ført til klagestormer med krav om å få dette fikset.

Dag Sigurd Brustind
nyheter

Sist torsdag var Øyvind Strømseth, leder for divisjon samferdsel i Troms og Finnmark fylkestrafikk og Geir Østvik,prosjektleder tunnelrehabilitering ved samferdsel og miljøetaten i Troms og Finnmark fylkeskommune, i møte med ordfører Dag Sigurd Brustind, kommunedirektør Hildegunn Thode Dalsnes og leder for plan, næring og utvikling i Ibestad kommune, Trond Hanssen.

Godt samarbeid

Her ble det orientert om fremdriften og tiltak som iverksettes når rehabiliteringsarbeidene starter om en drøy uke.