Dyresykehuset Dyrlegen Harstad går inn i kjede og skifter navn

1. desember tar Evidensia, Europas største veterinærkjede, over Dyresykehuset Dyrlegen Harstad.

ENDRINGER Evidensia Harstad Dyresykehus blir det nye navnet nå som bedriften har blitt en del av en kjede.  Foto: Harriet M. Olsen / Kvitebjørn Foto

nyheter

Ifølge dyrlegene får Dyresykehuset dermed tilgang på store fagmiljøer, mer strukturerte etterutdanningsløp, samt profesjonelle og moderne systemer. Nytt navn på klinikken blir Evidensia Harstad Dyresykehus, og Bodil S. Eilertsen som har drevet klinikken sammen med mannen sin, fortsetter som klinikkleder, heter det i en pressemelding.


Line flyttet hjem for å jobbe på det nye dyresykehuset

Line Kjerstad Pettersen (32) er Anicura Harstads nye dyrepleier.


Stordyrpraksisen vil derimot ikke fortsette, men vil driftes videre i regionen av en av de tidligere ansatte. Nå ser Eilertsen fram til å bli en del av et stort, landsdekkende fagmiljø innen dyrehelse.


- Sommervarmen kan bli farlig for kjældyr

Det sier både veterinærene Helene Levoll hos «AniCura» og Bodil Stangeland Eilertsen hos «Dyresykehuset Dyrlegen i Harstad», de er begge opptatt av at dyrene skal ha det bra.  


Hun presiserer at både historikk og lokal tilhørighet ivaretas gjennom at alle ansatte er med videre i driften under nytt navn, noe som kommer både dyreeierne og pasientene til gode.

Evidensia Harstad Dyresykehus deltar i den offentlige veterinærvakten.

FAKTA

Evidensia Dyrehelse Norge

– En del av IVC Evidensia, Europas største veterinærkjede.

– IVC Evidensia har totalt over 1350 dyresykehus og dyreklinikker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Sveits, Nederland, UK, Irland, Frankrike og Belgia.

– Over 300 ansatte i Evidensia Dyrehelse Norge fordelt på 22 dyreklinikker og dyresykehus fra Søgne til Tromsø.